Definitieve ontharing met Lightsheer Diodelaser

Instituut Els Oekene - Oekene - Definitieve OntharingInstituut Els is jouw specialist voor definitieve ontharing in Oekene. Kom eens langs in ons schoonheidsinstituut.

Permanente ontharing met Lightsheer diodelaser

Je kan bij ons terecht voor permanente epilaties of een definitieve laserbehandeling met de Lightsheer Diodelaser. Dit bij verpleegkundige en ontharing specialiste Annick Deprez, die je met plezier zal behandelen. En dit met heel veel zorg!
De High Power Lightsheer Diodelaser is een geavanceerde technologie, ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haartjes op het hele lichaam permanent te verwijderen.
Deze machine behoort dan ook tot de allerbeste ontharingsmachines ter wereld. Ze is zelfs door de Amerikaanse keuringsdienst FDA goedgekeurd om als laser gebruikt te worden voor permanente epilatie.
De Lightsheer Diodelaser produceert een krachtige, geconcentreerde, zuivere laserstraal. De energie wordt in het pigment van de haarwortel omgezet in warmte, waardoor de haarwortels beschadigd worden en de haarfollikel uit de huid wordt verstoten.

Veilig en haarvriendelijk

Om de huid te beschermen, heeft de Lightsheer Diodelaser een gekoelde tip, waardoor de warmte van de laserstraal afgekoeld wordt. Daardoor is de Lightsheer Diodelaser ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes!

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd om vervelende haartjes permanent kwijt te raken? Had je graag eerst wat meer info gehad over onze werkwijze?
Twijfel dan niet ons te contacteren!

Instituut Els is jouw betrouwbaar schoonheidsinstituut voor epilaties of definitieve ontharing in Oekene. Daarnaast kan je bij ons terecht voor nog heel wat meer lichaamsbehandelingen. Vind een overzicht van al onze behandelingen op de homepage van Instituut Els.

Back to Top