In alle rust afslanken bij Instituut Els

Instituut Els Oekene - Oekene - AfslankingInstituut Els is je partner voor afslanken in Oekene. Bij ons ben je niet alleen zeker van goede resultaten, je komt hier ook volledig tot rust.

In alle rust afslanken op onze medische matras

Als gemakkelijke en ontspannende manier om af te slanken biedt Instituut Els je de HHP medische massagematras aan. Een groot voordeel hiervan is dat je heerlijk kan relaxen en toch calorieën verbrandt. Bovendien oefenen de trillende resonantiebewegingen van de matras geen druk uit op botten, spieren of organen.

Door 20 minuutjes op de matras te liggen, verbrand je al 200 calorieën. Dat staat gelijk aan 1 uur joggen of 2,5 uur wandelen. Andullatie is dus een geweldige manier om slanker te worden!

Enkel voordelen

De matras heeft verschillende programma’s die helpen bij acute gewrichtsproblemen, rugklachten, stofwisseling- en spijsverteringsproblemen en een aanvullende hulp vormen bij weefselversteviging en stressvermindering.

Het is zeker een aanrader om deze behandeling te combineren met een van de andere lichaamsverzorgingen die wij aanbieden.

Voor de HHP-matras zelf bieden we je verschillende mogelijkheden:

  • Een losse beurt (met of zonder diëtiste)
  • Een 1000 calorieënkaart
  • Een 2000 calorieënkaart


U heeft de keuze met of zonder een diëtiste samen te werken.

Kilo’s verliezen met het lekker eiwitdieet

Op korte tijd heel wat extra kilo’s kwijtspelen en dat op een gezonde en duurzame manier? Dat kan met het eiwitdieet van Pro10 Pharma.

Bij Instituut Els begeleiden we je op een professionele manier om op een veilige maar efficiënte manier om je doel te bereiken. Bijkomend voordeel is dat je geen hongerlijdt. Dankzij de aanvoer van broodnodige proteïnen, verslappen je huid en spiermassa niet en ga je het gevreesde jojo-effect tegen.

Hoge biologische waarde

De eiwitmaaltijden van Pro10 Pharma bezitten een hoge biologische waarde. Het merk staat garant voor een optimale samenstelling en bezit het grootste assortiment op de markt, zodat het dieet kan aangepast worden aan ieders lichamelijke behoeften en smaak.

De producten vallen letterlijk in de smaak. Bovendien wordt een eerlijke prijspolitiek gehanteerd.

Contacteer ons

Twijfel niet ons te contacteren met al je vragen of om een afspraak te maken. Aangenaam afslanken doe je immers bij Instituut Els in Oekene.
Ontdek ook onze andere lichaamsbehandelingen. Op onze homepage vind je een handig overzicht van al onze behandelingen.

Back to Top