Kies voor een tanning

Natuurlijk bruinen in enkele minuten? Kom dan langs bij Instituut Els voor tanning regio Oekene. Dit is een gezond en veilig alternatief om op een snelle en eenvoudige manier een egale en goudbruine tint te bekomen. Je hoeft je dus ook niet bloot te stellen aan de schadelijke UV-stralen van de zon.

Excellente zelfbruiner

Na een tanning in het schoonheidsinstituut kan je onmiddellijk genieten van een mooie goudbruine gloed. De opeenvolgende uren zal dit nog verder ontwikkelen en zichtbaar inwerken. De verkregen mooie bruine tint blijft tot wel zeven à elf dagen zichtbaar. Net zoals het natuurlijk proces van bruinen. De tanning is zowel toepasbaar op het lichaam als gelaat. De voordelen op een rijtje? Het zorgt onmiddellijk voor een mooie gebruinde huid en hier zijn geen parabenen aan toegevoegd. Tevens voedt het de huid door de rijkellijke samenstelling. Bovendien is het eenvoudig en makkelijk aan te brengen en verkrijg je een natuurlijke en langdurige bruine huid. Ook is het een gezonde en veilige behandeling die op elke huidtype kan worden toegepast. HET alternatief voor schadelijke zonnebanken of zonnestralen. Tevens droogt het snel zonder vlekken.

Voorbereidingen

Tanning bestaat uit vernevelen (sprayen) van een bruiningslotion op de huid. Voor de behandeling is het van belang het lichaam en gelaat grondig te scrubben (peeling). Om de bruiningslotion het beste resultaat te bieden, wordt er best geen bodylotion of dagcreme gebruikt, na de behandeling kan dit wel. Ontharing (bikinilijn, oksel, benen) doet u best de dag voor de behandeling. Na de behandeling dient de bruiningslotion te drogen, waarna u uw kleding (bij voorkeur loszittende) terug kunt aantrekken. 24 uur na de behandeling heeft de spraytan zijn volledige kleuring bereikt.

Maak een afspraak

De natuurlijke producten die we hiervoor op jouw huid aanbrengen zijn speciaal ontwikkeld om op een gezonde en snelle manier een prachtig egaal gebronsde teint te verkrijgen. Het hele jaar door zal je stralen alsof je net van een vakantie bent teruggekeerd. Geïnteresseerd in onze tanning? Contacteer Instituut Els uit Oekene dan via de contactpagina voor een afspraak.

Back to Top